راهنمای خرید ماهیتابه خوب

راهنمای خرید ماهیتابه خوب

شاید در گذشته اگر کسی می پرسید ماهیتابه خوب چی بخرم به سادگی پاسخ خود را میگرفت، چرا که تنوع محصولات به اندازه امروز بالا نبود، ولی این روزها انتخاب یک ماهیتابه مناسب بین محصولات موجود در بازار می تواند چالش برانگیز باشد.

راهنمای خرید ماهیتابه خوب

ماهیتابه برای پخت انواع غذاهای ایرانی و خارجی همیشه مورد استفاده قرار میگیرد و به عنوان یکی از ظروف آشپزی مهم در هر آشپزخانه ای شناخته می شود. وقتی قصد خرید ماهیتابه دارید باید ابتدا بررسی کنید که آیا این ماهیتابه پاسخگوی نیاز های شما هست یا نه؟ به عنوان مثال در صورتی که علاقه زیادی به خوردن غذاهای دریایی مانند ماهی دارید، شما باید ماهیتابه های با مستطیل شکل خریداری کنید و یا برای پخت نوع دیگری از غذا شاید نیاز به ماهیتابه ای دایره‌ای شکل نیاز داشته باشید. نکته مهمی که همیشه باید به یاد داشته باشید این است که در زمان خرید ماهیتابه علاوه بر در نظر داشتن جنس و نکاتی که در ادامه میگوییم، باید به اصل بودن آن نیز وجه داشته باشید، چرا که خریدن و استفاده کردن از ماهیتابه های تقلبی می تواند ضررهای زیادی را برای شما به همراه داشته باشد.

انواع ماهیتابه در بازار

ماهیتابه های چدن: یکی از اصلی ترین ویژگی های ماهیتابه چدن اصل، سنگین بودن آن است و شاید همین باعث شود که در مواردی استفاده کنندگان از خرید چنین ماهیتابه ای صرف نظر کنند. به همین دلیل امروزه بیشتر از تابه هایی مشابه با ماهیتابه چدن استفاده می کنند. این نوع ماهی تابه ها بیشتر برای پخت غذاهای چینی مورد استفاده قرار میگیرد و به این صورت باید در نظر داشته باشید که استفاده از چنین ماهیتابه هایی برای افرادی که قصد تهیه غذاهای رژیمی دارند بسیار مناسب است. استفاده از این ماهیتابه ها بیشتر به این صورت است که شما سبزیجات، گوشت و... را با درجه حرارت بالا و در مدت زمان کم میپزند.

سرامیکی: دلیل نامگذاری این ظروف به نام سرامیکی این است که آنها روکشی شبیه به سرامیک دارند. خاصیت ضد چسبندگی این ظروف بسیار خوب است، ولی باید مراقب باشید که کف آن ها خش نبیند. کف ماهیتابه های سرامیکی معمولا به دو رنگ سیاه یا سفید است و از آنجایی که رنگ سفید زود لکه دار می شود و برای تمیز کردن این لکه ها مجبور به استفاده از سفید کننده می شوید، بهتر است که تابه هایی با کف تیره را انتخاب کنید که لکه های آن کمتر به چشم بیایند.

ماهیتابه های رژیمی: تقریبا می توان گفت همه ماهیتابه های نچسب می توانند به عنوان ماهیتابه رژیمی مورد استفاده قرار بگیرند، اما در اصل ماهیتابه های رژیمی دارای دو درب قفل شونده هستند که به شما این امکان را می دهند غذای مورد نظر خود را از دو طرف حرارت دهی را انجام دهید. از سوی دیگر کف شیاردار این ماهیتابه ها به شما این امکان را میدهد که با کاهش سطح تماس غذا با کف ماهیتابه، احتمال چسبیدن آن را بسیار پایین بیاورید. البته نوعی از ماهیتابه های نچسب هستند که دارای کف شیاردار هستند و بیشتر برای پخت غذاهایی مانند استیک مورد استفاده قرار میگیرند.

تابه های استیل: این تابه ها در قدیم زیاد جالب نبودند، اما امروزه با روکش های مختلفی که باعث نچسب شدن ظروف می شود شاهد این هستیم که به راحتی می توانید از خاصیت انتقال حرارت بالای آنها استفاده کنید تا به این صورت غذای لذیذ بپزید.

شما می توانید انواع تابه های ما را در منو قابلمه ، ماهی تابه  مشاهده کنید و در صورت تمایل خریداری کنید.

نظرات
    ارسال نظر
    • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
    • - لطفا دیدگاهتان تا حد امکان مربوط به مطلب باشد.
    • - لطفا فارسی بنویسید.
    • - میخواهید عکس خودتان کنار نظرتان باشد؟ به gravatar.com بروید و عکستان را اضافه کنید.
    • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد